Om Mig


Jeg husker stadig min første spirende haveinteresse, der absolut stammer fra min mor. Min mor kunne da jeg var barn gå i timevis i vores parcelhushave og kultivere, for hos min mor voksede planterne ikke sammen. Vi havde en kæmpe køkkenhave, som var fyldt med ærter, gulerødder, rødbeder, kartofler og mange andre lækkerier – man kunne næsten ikke holde fingrene for sig selv. Derfor fik jeg selv et stykke jord, hvor jeg kunne eksperimentere. Jeg husker stadig glæden ved at plukke mine egen 5 jordbær, plukke min helt egen buket blomster, det er den glæde jeg stadig har ved at rode i haven. Se planterne vokse sig store – se planen lykkes og bliver til et smukt blomsterflor eller måske lækre små himmerigsmundfulde fra drivhuset.

Min passion for have giver en god beskrivelse af min person – jeg er meget engageret i de projekter, jeg er i gang med. Jeg elsker at afprøve nye facetter indenfor alle mine interesser – faktisk er det nok mest udvikling og det at skabe, jeg er forelsket i. I mit køkken frembringer jeg nye og spændende retter, men afprøver også traditionelle opskrifter – dem får du også mulighed for at følge på bloggen. Specielt udforsker jeg det køkken, der er knyttet til KISS kosten, da jeg har PCO. Ligesom det hænder jeg blogger om havebesøg, udstillinger eller vores skønne plet i Sverige.

På bloggen dukker min kæreste ligeledes op af og til, han er husets grillmester, brygmester, røgemester og alt mulig mand. Han er faktisk lidt en tusindkunstner, for jeg kender ikke noget, han ikke kan. Det er i øvrigt også ham, der er tekniskanlagt (og uddannet ) – og derfor står for det tekniske på bloggen.

Velkommen på bloggen – føl dig hjemme. Læg en kommentar, hvis du har lyst.

 

2 kommentarer til Om Mig

  1. vagn lykke pedersen skriver:

    angående koldrøgning af laks, skal den ikke ligge i vand efter lagen,hvis ikke bliver den så ikke for salt.m.v.h.vagn

    • Hej,
      Beklager det meget sene svar men bloggen har ligget underdrejet pga. travlhed på job osv.
      Nej, den saltes til den er fastere i kødet (man kan mærke det) og derefter tørrer den i nogle timer inden den røges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *