Normandiet – uimodståelige haver

I flere år har Thomas og jeg drømt om at tage en tur til Normandiet. Vi er begge interesseret i historien, der for mere end et halvt århundrede siden udspillede sig langs kysterne i Normandiet. Omdrejningspunktet for vores ferie er muligheden for at se invasionskysten og de tilhørende historier, som findes i området. På vejen der ned overvejer vi et par stop gennem Tyskland og Belgien, da Thomas jo i høj grad er ølbrygger – jeg er kun ølnyder.

Drømmen er at finde et lille fransk stenhus som vi kan leje i en uge – rigtig idyllisk…. jeg kan næsten se det for mig. Den del er ved at være på plads, men nu skal hele ugen ikke gå med at trave op og ned at landingsstrandene eller kigge på krigsmonumenter. Jeg skal da også se nogle af Normandiets fantastiske haver – men hvad skal jeg se? Min liste er endnu ikke så lang….


Monets have står som et must på min plan over haver, der skal ses. Kender du nogle haver i Normandiet – store som små – som jeg bare skal besøge? Smid gerne et link.

Dette indlæg blev udgivet i Villa Landly. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Normandiet – uimodståelige haver

  1. Annette skriver:

    Jeg sidder også og planlægger en tur til Frankrig, men vi skal over mod Ardeche og Provence. Men jeg har læst i “Turen går til Midt Frankrig, i Loire dalen, at der er en masse slotte med skønne haver man kan besøge, men det er nok lidt længere nede end Normadiet

  2. Mette skriver:

    Du har nok ret – vi skal være ret tæt på landingskysten. Jeg har lige i dag købt “Turen går til Normandiet og Bretagne – mon ikke den kan hjælpe mig på vej. Et hurtigt kig – og jeg kan se, der bliver masser at få ferien til at gå med 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *