Fuglene synger – og det kribler i fingre

Er der noget skønnere end fuglenes forventningsfulde og højlydte sang – jeg tror det ikke. Det er ikke kun fuglene, der forventningsfuldt venter på foråret. Jeg er i samme båd, det kan kun gå for langsomt med forårets komme. I mellem tiden sidder jeg i den varme stue og drømmer om alle de planter der skal flytte ind foråret og sommeren igennem. I den forbindelse bed jeg mærke i et indlæg på Claus Dalbys blog, hvor han gav alle os bloggere mulighed for at handle helt frisk frø til klokkeranker i blå-lilla og sart cremefarvet hos Jane Benson fra Vild med blomster.

Når i ser de skønne billeder ovenfor, så kan i sikkert godt forstå, at jeg straks skrev til Jane Benson – og sagde ja tak til tilbudet om køb af frø af disse skønheder. Med i købet kommer der 2 andre lækkerier….


Man kan da slet ikke stå for denne skønne solsikke – Italien White – den glæder jeg mig til at se i min have til sommer sammen med den rigtig fine grønne frøkenhat – Double Envy.


Lige nu venter jeg med længsel på forår, små grønne spirer og ikke mindst den lækre portion frø fra Jane Bensons Vild med blomster.

Rigtig god weekend til jer alle.

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *