Et besøg i Jette Frölichs vidunderlige have.

Jeg har i dag mødt det mest inspirerende og levende menneske længe…..

Jeg har været på havevandring i designeren Jette Frölichs have. Herover var vi så heldige at få lov til at kigge ind i hendes tegnestue – et meget kreativt univers.

Det hele startede med en varm velkomst – man følte sig virkelig velkommen. Vi var ca. 30 personer som nød godt af alle Jette Frölichs talestrøm og gæstfrihed – der blandt andet fortalte om havens tilblivelse. Tænk at hendes have kun er 12 år gammel – og under stadig udvikling.

Jeg skød selvfølgelig en masse billeder i haven, dem skal I da lige have lov til at nyde.

Mange af roserne stod i fuld flor i den smukke rosenhave – der var en duft uden lige. I haven var der primært historiske roser. Under roserne var der et bunddække af forskellige Geranier – blandet Blodrød storkenæb som herunder….

… og Engstorkenæb.

I Jette Frölichs have er der et meget misundelsesværdigt væksthus (kalder hun det selv) – det er opvarmet og virkelig smukt, samtid med anvendelsen som væksthus har det også funktion som spisestue. Sikke et skønt sted at spise.

Væksthuset set ned fra “den vilde have”.

Væksthuset passer perfekt ind i haven og er i øvrigt meget kraftigt inspireret af Kongens vinhus på Sofiero i Helsingborg.

Jeg kunne have vist mange flere billeder, men jeg vil slutte af med at vise et billede af det yndige Thehus, som ligger i den del af haven, der stadig er under udvikling – og allerede godt på vej.

Stor tak til Jette Frölich for en meget positiv og inspirerende stund – og en stor tak til Claus Dalby for at gøre opmærksom på denne mulighed – det var en himmerigs mundfuld for en haveelsker.

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *