Hjælp – hvad hedder mine gamle roser?

I haven har jeg roser – ikke så mange, for min have er jo ganske lille. Jeg har valgt at sætte roser i krukker, de bliver arrangeret sammen med sommerblomster og stauder.I skal selvfølgelig lige se nogle smukke billeder af roserne – måske nogen af jer, kan hjælpe med et artsnavn på de ukendte.

Denne er den smukkeste hvide engelsk rose – i år står den fantastisk. Den har aldrig før haft så flotte og mange blomster. I vinter fik krukken lov til at flytte i drivhuset – det var meget virksomt. Den eneste udfordring er dog, hvad hedder den mon?

Evelyn er den anden af mine engelske roser, der bor i en krukke. Den er fantastisk smuk og udsender den skønneste duft. Blomsterne er lidt sarte over for regnvand.

Da jeg sidste år var på Gisselfeld slot, blev jeg forelsket i denne smukke buskrose – Rhapsody in Blue. Jeg var på rundtur i paradehuset, hvor jeg ude i deres lille gartneri faldt den violette farve og den helt uimodståelige duft – jeg er hver dag henne og dufte til blomsterhovederne. Den helt fantastisk.

Denne her boede i huset, da jeg flyttede ind, den har en forkærlighed for at vokse ind under taget, den kan blive rigtig høj, så jeg trimmer toppen. Den er endnu ikke i fuldt flor – den bliver dækket med røde blomster, den er remonterende…. og jeg har ingen ide om, hvad den hedder. Mon der er nogen der kan hjælpe med et bud?

Rigtig god søndag til jer alle – jeg vil gøre klar til at besøge Jette Frölichs have. Der skal nok komme et indlæg om det senere i dag.

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *