Inspirationstur til Gavnø Slot

I går var vi på Gavnø slot. Det var en fælles tur, for både Thomas og jeg havde lidt at kigge på – Thomas skulle i slotsbryggeriet og jeg skulle kigge på alle de smukke blomsterløg og selvfølgelig sommerfuglene.

Det er virkelig smukt og idyllisk, når man kører over broen hen mod slottet – et helt eventyrslot.

Jeg var på inspirationstur, der skal jo kigges på tulipaner til efteråret. Gavnø har 500.000 blomsterløg i parken, så hvilket andet sted kan man finde så megen inspiration på et sted? Der var et væld af flotte og helt ud uimodståelige flotte tulipaner, jeg må dog tilstå, at jeg ikke helt fandt alle kombinationer lige indtagende. Billedet herunder viser et smukt sceneri fra parken.

Jeg har tager bunker er billeder, jeg har valgt at dele nogle af dem, jeg ikke selv kan stå for med jer.

Øverst fra venstre mod højre ses Carnevel de Nice, Finola og Tres chic, lidt inspiration til efterårets tilplantning.

Vi havde en dejlig dag med madpakken under armen, vi fandt en hyggelig bænk i parken og nød vores frokost. Vi sluttede besøget af med en tur i slotsbryggeriet, hvor vi begge var overrasket over, at det ikke var større. Vi smagte selvfølgelig lidt slotsøl – og snuppede da også lige et udvalg med hjem til senere nydelse.

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *