Da det nye drivhus flyttede ind

I sommeren 2009 besluttede vi, at det var tid skifte det gamle drivhus. Et hold gode venner afhentede det gamle arvestykke – det var helt vemodigt at sige farvel. Thomas gik i gang med at grave ud og støbe fundament.

Det tog sin tid at sætte op, da det blev gjort efter alle kunstens regel, fundamentet blev gravet ned og gulvet sænket – for at holde på varmen i drivhuset. Belægningen blev samme herregårdssten som vi har i resten af haven. Det tog rigtig hurtigt form – og det blev som jeg gerne ville have det.

Miljøet uden om er ved at tage form. Thomas byggede et par espalierer, hvor vi blandt andet har bønner til at vokse op ad. Inden i huset er vi endnu ikke helt færdig. En hyggekrog er det dog blevet til.

Det store plantebord med masser af skuffer og hylder er på vej.

Så er de hvide kakler ved at hærde – de skal give plantebord et rustik look og en overflade, der er nem at rengøre, når jeg er færdig med at så, prikle eller bare plante om.

Lige nu er der fuld gang i drivhuset – der skal nok komme billeder af flere projekter og sjove eksperimenter i drivhuset.

Dette indlæg blev udgivet i Drivhuset. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *