Ferie – så går det syd på.

Den sidste tid har været en travl tid – arbejdet har suget en masse energi, alting skal laves klar til når man tager på ferie i hele 3 uger. Allerede på søndag rejser vi til Rhodos til en strand uden for Rhodos by, der hedder Kolymbia – en hel uge med driverliv og ren afslapning. Det trænger vi vist til.

Dejligt at det stadig er sol og sommer – haven står flot, mine fine solskinner er fantastiske. Se selv.

Ha’ det godt så længe.

Dette indlæg blev udgivet i Villa Landly. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Ferie – så går det syd på.

 1. Linda skriver:

  eg vil ønske deg en masse god ferie og også gratulere som vinner på min give away. Hyggelig at du ville delta, og så fordi da fant jeg bloggen din som jeg gjerne titter innom igjen:) Om du sender meg din adresse på min mail linda.andersen.1973@gmail.com så sender jeg boken til deg. Og om sier hvilken bok du ønsker så kan det være du får den, om dere ikke ønsker den samme boken da…

  God ferie og gratulerer. Klem

 2. Mette skriver:

  Tusind tak Linda – vi glæder os rigtig meget. Hvor skønt at være den heldige vinder af din give away, jeg har selvfølgelig allerede sendt en mail.

  Du er mere end velkommen her på bloggen – det er så hyggeligt at få besøg. Rigtig god weekend.

  Knus
  Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *