Pizza, der er intet mindre end fantastisk….

Thomas og jeg elsker begge to at lave lækkerier i køkkenet. Vi holder begge af italiensk inspireret mad med masser af gode råvarer – meget gerne tilberedt på vores fantastiske Weber. Vi går gerne langt, for at sætte tænderne i lækre råvarer. Når vi laver pizza er der heller ingen smutveje – men alligevel er det nemt og super lækkert mad. Det starter med, Thomas laver en rigtig god og velæltet pizzadej – gerne dagen før, men det går også an samme dag. Derefter er æren min. Der laves tomatsauce – det vil sige, at når jeg endelig laver tomatsauce, så laver jeg en kæmpe portion, som jeg henkoger i glas i ovnen. Det giver en rigtig god holdbarhed. Jeg skærer frisk mozzarella i skiver og marinerer i lidt god olivenolie og et par kviste frisk rosmarin. Vores favorit fyld lige for tiden er; tynde kartoffelskiver, skiver af hjemmerøget bacon, chorizo i tynde skiver plus lidt drys med løg og peberfrugt. Husk – osten skal være under fyldet, ellers bliver pizzaen “våd”. Herunder…. lidt inspiration til hvordan en lækker pizza kan se ud inden den bages.

Efter en tur i den store Weber ser den sådan her ud….


Vi har eksperimenteret med varmen i grillen – god varme skal der være, men bestemt ikke for varm, for så bliver fyldet ikke nok, mens bunden bliver sort.

Da vi altid selv bager brød og også gerne nyder masser af pizza – så ønskede jeg mig et stykke værktøj, som kunne gøre det hele meget nemmere….

Den synes Thomas ikke jeg kunne undvære – så som en Valentinsgave, ja så fik jeg pizzaspaden, og jeg må tilstå den er guld værd, for nu brænder jeg mig ikke længere.

Rigtig god fornøjelse, hvis det lige var noget du skulle prøve i weekenden.

Dette indlæg blev udgivet i Køkkenet. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Pizza, der er intet mindre end fantastisk….

  1. Linda skriver:

    Å det så smaskens ut:) Den må prøves ut ved nærmeste anledning:) ha en god kveld:)

  2. Mette skriver:

    Tak i lige måde Linda – har i øvrigt lagt et link til din blog i højre side 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *