En blog reformeres

Jeg har gjort mig mange tanker om min blog – men specielt har jeg hos jer set mange flotte blogsider, hvor jeg har fået masser af inspiration. Grunden til, jeg laver min blog om er, at den udbyder jeg havde, ikke havde de funktioner, jeg gerne vil have – så om igen. Nu kunne man jo starte helt forfra, men nej… det ville jo være ærgerligt, for hvad så med alle indlæggene?? Heldigvis har jeg en fantastisk kæreste, der har brugt et par dage på at flytte alt – hvor er jeg heldig. Tak for det.

De sidste par dage har jeg brugt på at overveje baggrunde, opbygning og hvilke funktioner, der skulle være. Derfor er det blandt andet muligt at tilmelde sig, som fast læser – det vil jeg selvfølgelig gerne invitere jer alle til at gøre. Man kan dele på Facebook og andre medier – og der kommer også en funktion, hvor man kan oversætte mine indlæg, det finder jeg selv rigtig nyttigt af og til.


Jeg mangler stadig en masse. Der kommer flere sider, ligesom der selvfølgelig kommer et nyt banner en af dagene. Jeg håber i vil følge mine fremskridt og meget gerne komme med inputs og ideer omkring siden.

Dette indlæg blev udgivet i Villa Landly. Bogmærk permalinket.

1 Response to En blog reformeres

  1. Thomas Nørgaard skriver:

    Nu er bloggen også lavet så den kan læses på mobiltelefoner.
    Indtilvidere understøttes iPhone, Android & BlackBerry (for at nævne nogle af de store)
    Hvis du ikke vil se bloggen i det nye tema kan det slukkes ved at scrolle ned på siden og slukke for det specielle tema.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *