De higer og søger….

Til mit nye bed er jeg gået på jagt. Jeg har forelsket mig i et væld af blomster, men ikke alle er lige nemme, at få fingrene i. Denne gang er det noget så utroligt som en tidsel – der har fanget mit øje. Tidsel tænker du nok – jamen det er da ukrudt og pokkers svært at slippe af med – det skal hun da ikke have inden for dørene. Nej denne her, den er skøn med høje lange stængler skal den stå bagerst i mit nye staudebed. Jeg har selvfølgelig luret lidt i havebøgerne, blandt andet i Claus Dalbys ‘Den levende have’ – som er smukt farveinddelt. Tidslen hedder Cirsium rivulare ‘Antropurpureum’ – og vi skal da lige se et billede af den.

Nu er udfordringen selvfølgelig at finde den – for den findes ikke sådan lige på alle planteskolerne, mon ikke jeg nok skal finde denne lille godbid.

Rigtig god weekend til jer alle.

Mette

 

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *