Hvad posten bringer

Da vi efter 14 skønne dage på Læsø kom hjem, gik jeg straks i drivhuset. Hvordan var det mon gået med alle mine små “børn”. Jeg ved godt det lyder fjollet, men jeg var lige ved at tude, for alle – jeg mener ALLE tomater, de fleste chili og stort set alle små blomster var døde. Tilbage står jeg nu med en håndfuld chili – øv. Hvad pokker gør man så, når man jo gerne selv vil være bare med i lidt af opvæksten? Jeg gik ind på Odenia og bestilte småplanter til mine krukker, det blev til; Helicrysum Rondello, Helicrysum silver, Superbena burgundy, Petuniaen Double lavender, minipetuniaen Superbel Apricot Punch og petuniaen Veranda yellow – plus en krukkemix med Chokoladeblomst og 2 forskellige Ipomoea.

Jeg glæder mig til at se et væld af Superbena blomster i mine krukker sammen med den skønne duft og det smukke syn af chokoladeblomsten – Cosmos atrosanguineus.

Skulle du også have lyst til at prøve Odenia, så skulle jeg måske lige knytte et par ord til. De valgte planter sælges i 6 stk. pakker, hvor de små planter er pakket forsvarligt ind. Der gik ikke mange dage fra min bestilling til de fine små æsker kom med posten.

Som du kan se, er det virkelig en professionel emballage, hvor ingen planter havde lidt overlast under nedpakningen. Alt var fint og stadig let fugtigt. Lige til at putte i ny frisk jord – som sagt så gjort.

Planterne er en god kvalitet – tætte og med et godt rodnet. Når jeg tænker på alternativet, som er ingen planter, ja…. så glæder det mig at se de små planter vokse sig til i drivhuset. Snart kan jeg plante flotte – næsten hjemmedyrkede planter ud i krukkerne på trods af katastrofen.

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Hvad posten bringer

 1. Hanne Bente skriver:

  Dejligt at du har fået købt dig nogle nye planter – men selvfølgelig ærgelig at de første gik til.
  Ha´en god dag.
  Knus Hanne Bente

 2. Staudefeen skriver:

  Det var da trist, at de var gået ud – skrig, hvis alle mine specielle tomater var gået til!! 😉 Men var de døde af kulde eller af vandmangel?

  Godt, du har fået købt ind 🙂

  • Lige præcis – skrig ;o). Jeg havde købt helt nye special designede zinkbakker til øverste hylde i drivhuset, svigerfar havde desværre overset den, så de var knastørre, da vi kom hjem – suk. Nå skidt pyt… der er nye fine planter på vej ;o).

 3. Ina skriver:

  Øv, øv, øv med tomaterne. Men der er kun en ting at gøre, og det er som du har gjort. Køb planter eller frø. Det bliver man i godt humør af 😀
  Jeg har flere gange handlet med Odenia, og har også været yderst tilfreds hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *