Lækkerier lander….

Jeg bestilt for 1 1/2 uge siden roser hos David Austin i England, når man bestiller direkte, ja så kan der vælges blandt hele sortimentet. Jeg har fra andre hørt, at der kan gå ret lang tid, inden planterne dukker op. Derfor blev jeg ret forundret, da mine roser landede efter 6 dage.

Fine barrodsplanter – 8 stk, 5 til svigermor og 3 til mig. Alle er de blevet pottet op i rosenjord – Crocus Rose, The Pilgrim og Charles Darwin, alle er de i fine gule nuancer. Nu er det bare spændende om der kommer liv i dem alle.

I starten af sæsonen fik jeg foræret 2 store Rhododendron, da haven ikke er så stor, ja – så bor alle mine Rhododendron i Sverige. De 2 fine eksemplar står og venter på en tur til Sverige, men derfor kan man jo sagtens blomstre og forskønne haven i mens.

Den smukke sarte Flava er virkelig en skønhed, den er fyldt med store lysegule blomster i massevis. Jeg glæder mig til at komme til Sverige og give Flava dens endelig placering.

 

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Lækkerier lander….

 1. Hanne Bente skriver:

  Det lyder spændende med dine roser – glæder mig til at se dem blomstre.
  Flava er en rigtig flot rhododendron:)
  Ha´en god dag.
  Knus Hanne Bente

 2. Hannah skriver:

  Glæder mig til at høre mere om, hvordan roserne klarer sig :O)

 3. Det glæder mig at du også forsøgte dig med at bestille roser ved David Austin.
  Jeg glæder mig til at se de skønne roser når når de blomstre. Jeg er også helt vild med de gule roser 🙂 Det bliver spændende at følge udviklingen.

  Jeg kom til at vente længe fordi vores 2 klatreroser var i restordre og så bad jeg dem eftersende dem senere, så jeg kunne få mine roser inden det blev for meget sommer. Stor VAR min overraskelse så at de faktisk var med i pakken fra Austin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *