Roottrainers – det smarte valg

I år er første gang, hvor jeg for alvor forspirer planter i større omfang. Det er nemlig første år, at jeg har mit dejlige drivhus, hvor der er masser af plads til at eksperimentere. Når det så er sagt, så skal der jo alligevel bruges massevis af potter – i min søgen på smart løsninger faldt jeg over rootrainers.

Det smarte er; der kan være mange planter på lidt plads, rødderne får masser af plads til at udvikle sig, det er nemt at plante de små plante ud uden af ødelægge rødderne – et sidste plus for mig er, at de fylder ganske lidt, når de ikke bliver brugt. Nedenfor er et par eksempler på, hvordan de fungerer her hos mig.

Disse rootrainers købes nemt på nettet – jeg fik mine sendt fra en engelsk webshop – Highland Garden Supplies. Måske du kan benytte dig af samme tip.

Dette indlæg blev udgivet i Drivhuset. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *