En tur til Ledreborg

Det har været en travl weekend i bededagsferien – skønt besøg fra Jylland, besøg på Nivaagaard, en familiefødselsdag og så lige et smut på Ledreborg. Ledreborg, ja det skal i lang og længe se, for det var en dejlig oplevelse. Ledreborg ligger ikke langt fra vores lille frimærke, så livsstilmessen er selvfølgelig et must.

Jeg vil først lige vise jer et syn set fra parken – for Ledreborg er en rigtig smuk park, der sagtens kan besøges uden for sæsonen, mon ikke man lige skal et smut forbi i løbet af de næste par uger.

Jeg havde timet det perfekt. Søndag var en dejlig dag – sol og godt nok en del blæst, men perfekt vejr til messe. Der var mange stande med væld af tilbud, der blev solgt alt fra neglelak til springvand – det er da alsidigt. Tilbage til springvand for Annette fra Eventyrhaver havde sammen med Solhøj Planter en smuk stand, hvor det var muligt at se de skønne springvand in natura.

Jeg blev også ret forelsket i tanken om at lave pilehegn i haven – eller i hvert fald i min næste have, som helt sikkert skal være lidt større. Disse pilehegn kunne laves på stedet eller leveres som hele sektioner, alt afhængig af, hvad de skal bruges til. Jeg synes virkelig de er smukke, fordi de så fint falder i et med naturen. Hegnene bygges op af 2 til 3 års grene af en vis tykkelse.

Standen var også et arbejdende værksted, hvor forskellige plantestativer og smukke kurve blev fremstillet.

Lige et stemningsbillede fra messen.

Der var flere arbejdende værksteder.

Der var bunker af stativer – faktisk så mange, så jeg aldrig nåede at finde en favorit.

Jeg har selvfølgelig snuppet et væld af billeder, men det bliver vist en kende kedeligt uden en historie knyttet op til dem. Historien for min dag på Ledreborg var, at jeg fandt så megen inspiration, så jeg har nok til mange haver. Pudsigt når jeg ser billederne bag efter, jeg blev simpelthen draget mod de steder, hvor der blev arbejdet. Det er lidt fascinerende, at se mennesker, der elsker deres håndværk, arbejde. Jeg blev så opslugt, meeen… der var nu tid til at købe lidt lækkerier. Jeg kigger stadig på den mest fantastiske buket med mørke purpurfarvede pæoner og jeg nyder at kaste min GardenGirl Softshell over skuldrene – den var årets kup på messen (halv pris). Jeg var selvfølgelig også forbi pæonbedet – det kommer i næste indlæg. En tæt pakket men helt igennem fantastisk bededagsferie.

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

4 Responses to En tur til Ledreborg

 1. Hanne Bente skriver:

  Hej Mette.
  Rigtig flotte billeder.
  Jeg syntes at pilehegn er rigtig flotte – spændende om du giver dig i kast med et.
  Ha´en god onsdag.
  Knus Hanne Bente

 2. Tak for de pæne ord Mette, og tak for snakken, det var dejligt at møde dig 🙂

  Ja livsstilsmessen er helt sikkert et besøg værd og der er som du viser rigtig mange skønne ting at blive inspireret af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *