Et nyt hus i haven

Du undrer dig sikkert over, hvorfor søren jeg ikke har været så meget på banen det sidste stykke tid. Som alle andre har jeg travlt i have, men det er et af de mere hårde projekter, der har taget min tid. Et gammelt skur står for udskiftning plus foran drivhuset skal der laves terrasse – men først skal der laves plads til tingene fra det gamle skur. Egentlig burde det være et snuptag – for vi har valgt et samlesæt, fordi det er nemt og ikke mindste fordi udseendet er let og enkelt, det passer godt til vores lille have. Lad arbejdet begynde….

For at forstærke skuret og give stabilitet valgte vi at lægge et lag fliser under hele skuret som fundament. Herpå tog skuret form – gulvet blev sømmet på.

Herefter gik det strygende, solen strålede fra en skyfri himmel  – så siderne blev hurtigt rejst. De faldt nærmest på plads. Her er Thomas i fuld gang.

Det var egentlig først da alle stumper var faldet på plads, det store arbejde begyndt. For hvert enkelt bræt er håndsømmet. Med Thomas evne for perfektionisme blev alt målt på kryds og tværs – for der efter at blive sømmet. Faktisk lavede vi et overslag – det blev til et sted mellem 1200-1300 søm. Pyha. Thomas stod for delen med sømmene. Derefter blev det min tur – for nu skal der jo males. Som sagt så gjort, det tog faktisk sin tid 4 dage i alt, men her er resultatet.

Fint nyt skur – og det gamle er nu på retur, der mangler bare lidt fliser foran, de kommer samtid med en anden terrasse i haven, som er på vej. Nu kan der igen blive lidt ekstra tid i blogland.

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Et nyt hus i haven

  1. Susanne skriver:

    Tillykke med det rigtigt fine skur. Det tager tid at lave sådanne projekter, men hvor er det skønt, når arbejdet er færdigt og man kan glædes over veludført arbejde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *