Planterne skrues ned

Her i huset tager vi altså Claus Dalbys ord om at skrue planterne ned helt bogstavligt. Kattenes nye kæmpe kradsetræ – det gamle takstræ skulle forskønnes, for hvem udover kattene falder for 4 tilfældige stammer, der stikker op af jorden.

Sådan ser det ud, når Capone indtager toppen, når det går vildest for sig kaster begge katte sig rundt i træet og leger – det kan man da ikke stå for. Så efter kreativ tænkning, gik arbejdet i gang.

I første omgang var det jo særdeles nærliggende at plante klematis, der kunne slynge sig i stammerne. Til formålet blev der straks indkøbt 3 stk. klematis – 2 stk. Rouge Cardinal og 1 stk. Star of India. Farverne på planterne er valgt, så det matcher det røde bed, som er i forgrunden.

Rouge Cardinal

Star of India

Star of India

Da vi skulle sætte de skønne planter, var vi lidt på den – for hvordan graver man et dybt hul, når der er mange gamle rødder. Løsningen blev, at Thomas fandt pæleboret frem – så planterne er helt bogstavligt skruet ned.  For at skygge for de bare klematisstængler har jeg købt forskellige Hosta, som også gerne skulle vinde kampen mod skvalderkålen. Klematisen skulle gerne have lidt at slynge sig i – her kommer den kreative tænkning på banen, for det skulle gerne se organisk og naturligt ud. Jeg fik fat i nogle gamle vinstokke, som jeg har skruet fast på stammerne – jeg vil gerne have flere vinstokke, men på billedet ser i en god start.

Blomsterne er allerede på vej, så jeg kan allerede dufte succesen.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Planterne skrues ned

  1. Staudefeen skriver:

    Godt billede af jeres kat 🙂

    Og smukke clematis – fortsat god weekend.

    Kh. Marlene

  2. Hannah skriver:

    Ser rigtig godt ud! Sikke nogle skønne klematis :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *