Lidt øjebliksbilleder fra haven

Der er frygtelig travlt for tiden – egentlig ikke kun med haven, men også med en masse personlige gøremål…. men men men, nu skal der altså være tid til et lille indlæg her på bloggen. Dagens billeder er helt dugfriske og er taget med min mobiltelefon – derfor for en gangs skyld ikke tip top kvalitet, men den var lige ved hånden da jeg en tur i haven her til aften med vandkanden.

Jeg synes i skal se et billede af den smukke engelske rose Winchester cathedral – den er virkelig smuk. Den står i sin krukke lige ved siden af terrassen, duften er svag, men skønheden stor.

I baggrunden kan du se den første Dahlia i blomst – Snowball, den har fine små hovedet. Ved siden af Winchester cathedral står en anden rose, som endnu ikke er i blomst slyngrosen White nights. Under White nights står denne fine hvide kløver, som jeg ikke kender navnet på (en aflægger fra en haveven). Nogen der kender navnet?

For at fortsætte i det hvide, så vil jeg vise jer en knap kær ven, som jeg lærer at leve med.

Svalderkål – elsket og nok mest hadet af mange. Jeg har igennem flere år kæmpet som en gal for at holde den nede, det har virkelig været en udfordring. Jeg har vundet kampen i det meste af haven, men i den 100 år gamle hæk, ja – der har jeg ikke stor succes. I år har vi sluttet fred skvalderkålen og jeg, den må være i hækken, mens jeg har fået haven. Egentlig ser den faktisk helt sød ud, men de fine lette skærme. Lad stridsøksen falde….

 

Dette indlæg blev udgivet i Haven. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Lidt øjebliksbilleder fra haven

  1. Mettes Have skriver:

    Wow – sikke en fantastisk flot rose. Jeg er netop blevet opmærksom på, at jeg har alt for få hvide blomster i min have. Det gjorde en utrolig forskel i min staudebed, da jeg fik sat to hvide planter – det vil jeg tænke mere på fremover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *