Forfatterarkiv: Thomas Nylander Nørgaard

Koldrøget laks – nemt og med fantastisk resultat

Nu har jeg gennem et par år lavet koldrøget laks og mange spørger efter opskriften, så nu vil jeg lige lave et indlæg der fortæller om processen. Det er nemmere end man skulle tro og giver et rigtig godt resultat. … Læs resten

Udgivet i Slowfood |

Røget fjæsing – en ny oplevelse…

For tiden holder vi ferie på Læsø i familiens dejlige lille sommerhus, hvor vi bare slapper af og nyder ferien. Læsø har sit eget tempo og der går ikke lang tid før man selv sætter farten ned. Når man nu … Læs resten

Udgivet i Slowfood |

Pulled Pork som Low & Slow BBQ

Sidste år begyndte Mette at lave Pulled Pork i ovnen, efter vi havde snakket om at det kunne vi godt tænke os at smage. Vi blev ikke skuffede! Det smager helt fantastisk. Tanken om at lave det i grillen forsvandt … Læs resten

Udgivet i Slowfood |

Regnvand – en overset resource

Jeg lovede at vende tilbage med et par inputs omkring ‘Fra Himmel Til Hav’. Jeg skød som sædvanlig en masse billeder, men men men… det blev ikke helt så vellykket, så jeg låner et par stykker fra Haveselskabet. ‘Fra Himmel … Læs resten

Udgivet i Haven |

Haveselskabet – Haven….. ‘Fra Himmel Til Hav’

Jeg har gennem et par år været medlem af Haveselskabet – Haven, jeg nyder virkelig at læse de mange artikler, der er spækket med det ene lækre billede efter det andet. Jeg har også sporadisk deltaget i enkelte af lokal … Læs resten

Udgivet i Haven |

Øl er Zen

Det er store ord at starte med, men der er noget om det Per Kølster siger. At brygge sine egne øl er en helt unik oplevelse, som skal nydes i detaljerne. Man kan ikke skynde sig når man brygger, uanset … Læs resten

Udgivet i Bryggeri Landly |

Varmrøget laks

En af de ting vi altid har været glade for at tilberede i røgeovnen er laks. Det er nemt og tager ikke ret lang tid. Der er mange delte meninger på nettet om hvordan man skal gøre, men her følger … Læs resten

Udgivet i Køkkenet |

Bacon – Et andet produkt end det man køber

I starten af året købte vi en ny røgeovn, da den gamle var blevet for lille til vores voksende krav og ønsker. I starten lavede vi primært varmrøgede fisk, men det var hele tiden planen at når foråret kom skulle … Læs resten

Udgivet i Slowfood |